Dr. Oetker
fursec fursec fursec fursec fursec

Provocarea Ceva dulce Ceva Sărat continuă.

Pentru că te-am inspirat cu rețetarul nostru și rezultatele tale au fost pe măsură, acum poți fi tu o sursă completă de inspirație pentru pasionații din bucătărie.

Din 15 septembrie

Câştigă premii pentru reţete inspirate

Mihai Marcu de la @mihai.gateste va alege cele mai reuşite rețete,
iar noi le vom răsplăti cu premii pe măsură.

kit pentru nenumărate bunătăți dulci şi sărate
robot de bucătărie

Ei au acceptat provocarea „Ceva dulce, ceva sărat“

Iar rezultatul este delicios.
Vezi ce au gătit şi inspiră-te pentru rețeta ta câştigătoare.

video

Eşti genul de om care nu poate să ia o gură de dulce fără să ia apoi o gură de ceva sărat? La fel e şi Dani. Mereu puțin dulce cu puțin sărat. Tot ce-şi găteşte, îşi pregăteşte în consecință, chiar şi o porție grozavă de covrigei. Dacă au ciocolată, trebuie să aibă şi fulgi mari de sare. Ce spui, încerci şi tu?

video

Doina are mereu pregătit câte ceva bun cu care să-i întâmpine pe mult mai tinerii vecini de palier. Cornulețe, prăjituri, fursecuri, sunt toate în carnețelul ei cu rețete şi toate se fac uşor când baza e proaspăt scoasă din cuptor. De data asta, sunt fursecuri cu gem de caise. Yummy! Tu cu ce rețetă impresionezi?

video

Pentru Maria, joi e zi de bucătărit. Încearcă toate „nebuniile” pe care le-a văzut pe net şi toate se transformă în delicatese. Cine ştie, acum că a descoperit secretul pentru o bază perfectă şi uşor de făcut poate îşi va impresiona şi mai des prietenele cu invențiile ei delicioase.

video

Caietul cu rețete al bunicii e mereu folositor, dar nu strică să adaugi şi ceva nou. Pentru Bianca, un desert savuros începe mereu cu o bază uşor de făcut, câteva sfaturi de la bunica şi o mică improvizație personală. Cum începe rețeta voastră delicioasă?

 

Rețete cu mixuri garantate de Dr. Oetker

 

Acest website foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe Am înţeles X